2020-2021

2020-2021

2020-2021

2020-2021

2020-2021

2020-2021

2020-2021

2020-2021

2020-2021

2020-2021

2020-2021

2020-2021

SUPER PRETURI PENTRU BILETE DE AVION!!!!!!!!!!!

2020-2021

 

Kriss Muntenia Travel Agency try to come to meet the customers needs and wishe more professional and enjoyable as possible.

 

   AUTOCAR  SETRA S312 HD
Nr.inmatriculare : AG-21-KMT
Culoare : rosu/visiniu
Capacitate : 41+2 locuri
Dotari: aer conditionat-climatronic, 
scaune rabatabile, instalatie audio-video, 
toaleta, bar, frigider, sistem ABS, ASR, 
motor Euro 2, categ 3*
“Siguranta, Profesionalism, Calitate”
 

PROGRAM AGENTIA DE TURISM

KRISS MUNTENIA TRAVEL

LUNI - VINERI:10.00 - 18.00

 

 

CASTELUL REGAL SAVARSIN – GRADINILE GIARDINI DI ZOE - DENSUS

# 13536

CASTELUL REGAL SAVARSIN – GRADINILE GIARDINI DI ZOE - DENSUS - Excursie 2 zile
02.07.2022 – 03.07.2022
 
PRET: 299 RON/PERS
 
Loc in camera dubla/tripla
Supliment de camera single: 80 ron/persoana
 
GRUP MINIM 35 persoane platitoare
 
Ziua 1 Intalnire cu insotitorul de grup Pitesti Parcare Hotel Muntenia la ora 06:00, se pleaca la 06:15 pe ruta: - Ramnicu Valcea – Sibiu – Savarsin - Deva – vizitam Castelul Regal de la Săvârșin este un conac deținut de familia regală română, situat pe domeniul de la Săvârșin, din județul Arad. Pe locul clădirii actuale se găsea în secolul al XVIII-lea castelul familiei nobiliare Forray. Acest castel a fost construit între anii 1650-1680. Cazare la hotel 3* in Deva.
Ziua 2 Mic dejun. Plecam spre Banpotoc pentru vizita Gradinile Giardini di Zoe sau „Mica Italie”, continuam cu vizita Biserica „Sfântul Nicolae”  - lăcaș de cult ortodox din localitatea Densuș, județul Hunedoara, una dintre cele mai vechi biserici din România, datând se pare din secolele XII-XIII, a fost ridicată pe ruinele unei construcții din secolul IV d.Hr.; întreaga construcție este acoperită cu plăci de piatră, iar majoritatea materialului său provine de la Ulpia Traiana Sarmizegetusa, capitala Daciei romane (situată în apropiere); pictura murală a monumentului datează din secolul XV – Valea Jiului – Targu Jiu. Se ajunge la Pitesti in cursul serii.
 
Pretul include:
- Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
- Cazare 1 noapte + mic dejun la hotel 3* in Deva
- insotitor din partea agentiei
 
Pretul nu include:
- cheltuieli personale, masa de pranz si cina
- intrari obiective, tarife informative la momentul ofertarii: Gradinile de la Banpotoc – 10 Lei/pers.; Castelul Regal Savarsin: 30 de lei pentru adulti și 15 lei pentru elevi, pensionari și persoane cu deficiente. 
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie; 
- orice alt serviciu care nu este mentionat.
 
GRUP MINIM 35 persoane platitoare
- Pentru un grup de 30 -  35 persoane, pretul excursiei se majoreaza cu 60 ron/pers. 
- Pentru un grup mai mic de 30 de persoane excursia se reprogrameaza.
 
CONDITII DE PLATA:
- 30% din pretul pachetului turistic la inscriere
- diferenta  pana la data de 31.05.2022
 
CONDITII DE ANULARE/PENALIZARE:
- 10% din pretul pachetului daca renuntarea se face dupa inscriere si pana la data de 30.04.2022
- 30% din pretul pachetului daca renuntarea se face in intervalul 01.05.2022 – 30.05.2022
- 100% din pretul pachetului daca renuntarea se face in intervalul 01.06.2022 – 02.07.2022
- Neprezentarea la imbarcare in ziua plecarii, indiferent de motiv, presupune o penalizare de 100% din pretul pachetului turistic.
 
NOTA: Agentia de turism nu se face raspunzatoare de conditiile de intrare/iesire din tara. Masurile luate de autoritatile fiecarei tari nu modifica conditiile contractuale intre agentia de turism si turist. In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari conform contractului incheiat intre turist si agentia de turism.
- In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Kriss Muntenia Travel. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.
 
BINE DE STIUT:
- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
- tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita de fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
- Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali contra cost;
- Obiectivele turistice redactate cu litere ingrosate si inclinate (Bold-), se viziteaza doar la exterior. In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal. 
- Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere la cazare fara pat suplimentar, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.
- Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
- Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala conform standardelor din Romania. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
- agentia de turism nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
- efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice;
- locurile in autocar se distribuie in ordinea inscrierii.
- prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.
 
   
            KRISS MUNTENIA TRAVEL,                                                          TURIST,